Vind ons op google!

Over ons

Informatie over Wheels & Deals

Rick Hettelder is de oprichter en eigenaar van Wheels & Deals. Al 15 jaar lang is hij dag in dag uit bezig met het maken en onderhouden van auto’s. Zo is hij eerste monteur, APK keurmeester en technisch specialist. Uw auto is dus in goede handen!

Allereerst staan wij voor het leveren van kwaliteit. Daarnaast staat klantgericht denken bij ons centraal. We denken mee met iedere beslissing die u moet nemen en proberen het u zo makkelijk mogelijk te maken. Zo bieden we bijvoorbeeld een haal- en brengservice van uw voertuig aan wanneer deze onderhoud nodig heeft. Ook is het mogelijk om op verzoek een leenauto mee te krijgen.

Met gepaste trots bieden wij u een goed geselecteerd assortiment van occasions aan. Na de inkoop lopen we alle wagens nogmaals na en we lossen eventuele mankementen op voordat de auto’s de verkoop in gaan. Ook leveren we iedere auto af met ten minste een jaar APK. Hierdoor kunt u met een gerust hart een gebruikt voertuig bij ons kopen, zelfs als u zelf niet veel technische kennis in huis heeft.